Konst

: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/b/8/d/visacivilkurage.se/httpd.www/includes/unicode.inc on line 345.

 

 

 
 
 
JAG SÖKER DIG SOM ÄR ELLER HAR VARIT
MOBBAD SOM VUXEN
DU SOM HAR FÅTT NOG OCH VILL BERÄTTA DIN HISTORIA
 
 
 
 
Mitt namn är Agneta Strindinger och jag går femte året på magisterprogrammet i fri konst vid Konsthögskolan i Malmö. Jag arbetar nu inför min avgångsutställning som har titeln
EN DAG FICK JAG NOG. Med verket vill jag belysa den vuxenmobbing som förekommer i samhället. Inför projektet som jag kommer att visa på min examensutställning på KHM Galleri i Malmö den 5 februari 2010 söker jag nu 15 personer som har eller har haft erfarenhet av mobbing.
 
Du som bor i Malmö med omnejd. Du som är eller har varit mobbad som vuxen och som känner att du vill berätta din historia är välkommen att vara med. Du är viktig i det här projektet och kommer att bidra med en central del i utställningen i form av en på förhand inspelad berättelse om din erfarenhet.
Genom utställningen ”En dag fick jag nog” vill jag få folk att ta till sig problemet vuxenmobbing och jag hoppas att diskussioner kring ämnet kan bidra till lösningar för att kunna skapa sunda relationer mellan vuxna.
 
 
Om du vill bidra med din historia samt veta mer om projektet är du välkommen att höra av dig till mig Agneta Strindinger på tel: 0730-597917 eller mail: astrindinger@gmail.com
Du kan också gå in på min hemsida om du vill veta mer om hur jag arbetar.
www.agnetastrindinger.com
 
 
Jag behöver ditt svar senast den 25 september 2009.
 
 
Med vänliga hälsningar
Agneta Strindinger
 
 
BilagaStorlek
JAG_SOKER_DIG_SOM_AR_ELLER_HAR_VARIT.doc25 kB